LÄR KÄNNA GUNILLA P´s

Över 30 år i branchen

INNAN GUNILLA P´s

1a april 1985 Startade Gunilla sin bana inom bevattningsbranschen genom en anställning i företaget S/48 i Fleninge, generalagent för Rain Bird i Skandinavien. Gunillas dåvarande man och S/48 var vid detta tillfälle i slutskedet av att skapa det nu så berömda 2-ledarsystemet (decoder) som idag används världen över för att styra bevattningar. Runt 2006 blev S/48 uppköpt, Gunilla stannade då under ny ledning av Rain Bird med Europakontor i Frankrike.

Gunilla har utvecklats till att vara en av landets främsta bevattningstekniker inom projektering och planering på såväl golfbanor som kyrkogårdar, parker och trädgårdar.

GUNILLA P´s GRUNDAS

Sedan Mars 2016 arbetar Gunilla i egen regi och fortsätter erbjuda sin expertis till nya och gamla kunder. Privata som storföretag och kommuner.

GUNILLA P`s FILOSOFI

“Varje projekt är för mig ett partnerskap. Mitt mål är att du som del i detta partnerskap ska känna att jag står bakom dig och dina mål till 100%. Med min erfarenhet, kunskap och nätverk av samarbetspartners skapar vi din drömbevattning!!”

DESIGN

Gunilla P´s designar bevattning inte bara för bevattningens skull. Gunilla P`s designar för att spara på miljön genom att inte slösa med planetens resurser och med branschens bästa produkter som produceras med miljön i åtanke.

IMAP

Gunilla p´s arbetar i programmet IMAP och kan därför leverera ritningar i pdf eller dwg. med IMAP kan ritningar i pappersform digitaliseras för att användas i ett modernt arbetsflöde. du kan som bevattnings-ansvarig få direkt kontroll över din bevattning via din automatik och IMAP. (stratus, nimbus och cirrus)

SAMARBETSPARTNERS

Genom ett starkt nätverk av samarbetspartners med mångårig specialkunskap inom installation av bevattning levererar Gunilla P´s den ultimata helhetslösningen oavsett omfattningen av ditt projekt.

©Gunilla P´s Consulting  2018 | Design: B.O.L.D Webbdesign